Wat betekend aanbidding!

Voor een opdracht werd mij gevraagd wat betekent aanbidding voor jou en hoe hou je een hart van dankbaarheid. In een storm op dit moment, kanker genoemd, hebben deze vragen nu een dieper betekenis dan ooit tevoren en ik kan zeggen ‘Mijn wapen is een melodie’ en de dagelijkse communie helpt me om gefocust te blijven op jezus en zijn liefde en ressurection kracht.

For an assignment I was asked what does worship mean for you and how do you keep a heart of gratefullness. Being in a storm right now called cancer these questions have a deeper meaning now then ever before and I can say ‘My weapon is a melody’ and everyday communion helps me to stay focussed on Jesus and His love and ressurection power❤️

Geplaatst door Paulina Zoetebier op Maandag 14 oktober 2019

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.